Că tot m-am ambiționat eu să testez ciorba de fasole în bol de pâine de la Bușteni, de data asta am încercat același preparat la Irish House. Am dat 15 lei pe o porție de ciorbă, iar o Stella Artois la sticlă de 0.5 L m-a mai costat încă 8 lei.
Ciorba comandată a venit destul de repede, iar la prima vedere arăta foarte bine. Porția a fost destul de mare și, la fel ca în celelalte locuri, a fost servită alături de o ceapă roșie.
Pâinica nu era deloc crocantă, iar ciorba a fost foarte groasă. Spre deosebire de cea de la Casa Ancuței, care era destul de lichidă la suprafață, aceasta este mai mult tocăniță, decât ciorbă. Nici bucata de afumătură nu era prea mare, era așa, mai mult de gust…
Concluzie:
Ciorba este ok, prețul este bun iar servirea este rapidă. Nu știu dacă opinia mea legat de gust e cea mai pertinentă, că e o chestie subiectiva… Da, eu prefer ca ciorba să fie zemoasă, nu groasă ca tocănița.
O să mai testez ciorbă de fasole în bol de pâine și în alte locuri din Bușteni, iar apoi o să fac și un top, dar acesta va fi cel mai probabil subiectiv.